Gezgin Studio olarak geliştirdiğimiz uygulamalarda hesaplarınızı ve tüm kişisel verilerinizi dilediğiniz zaman kalıcı olarak silebilirsiniz. Aşağıda uygulamalarımıza özel hesap silme adımlarını ve silinecek verilerin kapsamlarını inceleyebilirsiniz.
1. NetTrack Uygulaması
Hesap ve Veri Silme Rehberi
İzlenecek Adımlar
NetTrack uygulaması içerisinden hesabınızı silmek için aşağıdaki adımları sırasıyla uygulayın:
Silinecek Veriler
Hesabınızı sildiğinizde sunucularımızdan kalıcı olarak kaldırılacak veriler:
- Profil bilgileriniz
- E-posta adresiniz
- Kullanıcı hesabınız
- Sınıf bilginiz
- OBP
- TYT denemeleri
- AYT denemeleri
- Grafik verileri
- AI Koç geçmişi
2. ContentTrack AI Uygulaması
Hesap ve Veri Silme Rehberi
İzlenecek Adımlar
ContentTrack AI uygulaması içerisinden hesabınızı silmek için aşağıdaki adımları sırasıyla uygulayın:
Silinecek Veriler
Hesabınızı sildiğinizde sunucularımızdan kalıcı olarak kaldırılacak veriler:
- Kullanıcı profil bilgileriniz ve e-posta adresiniz
- Sosyal medya platform entegrasyon ayarlarınız (Youtube, X vb.)
- Girdiğiniz yapay zeka promptları ve içerik üretim ayarları
- Üretilen tüm içerik taslakları, senaryolar ve AI çıktı geçmişi
- Uygulama kullanım analitiği ve istatistik verileri
Veriler Nasıl Silinir?
Gezgin Studio uygulamalarında hesabınızı sildiğinizde, silme işlemi otomatik olarak başlatılır.
Hesap silme talebinizin ardından profil verileriniz, girdi geçmişleriniz, grafikleriniz, yapay zeka etkileşimleriniz ve hesabınıza ait tüm yasal kişisel veriler Supabase/veri tabanı sunucularımızdan hemen ve kalıcı olarak silinir. Herhangi bir yedekleme dosyası tutulmaz.
Bu işlem geri alınamaz.
Uygulama Yüklü Değilse Destek Talebi
Cihazınızda stüdyomuza ait uygulamalar (NetTrack, ContentTrack AI vb.) yüklü değilse ve hesap/veri silme talebinde bulunmak istiyorsanız, kayıtlı e-posta adresiniz üzerinden hangi uygulamaya ait verilerin silinmesini istediğinizi belirterek support@gezginstuido.online adresimize e-posta gönderebilirsiniz. Talebiniz en kısa sürede işleme alınacaktır.